zaterdag 03 maart 2018 13:09

Nieuws » Nieuwe website online

U zal het wellicht al gemerkt hebben dat wij onze website vernieuwd hebben.  Aangezien de vorige site eerder beperkt was in mogelijkheden en wij het noodzakelijk vonden om u meer informatie aan te bieden online werd een gloednieuwe website samengesteld waar u over een pak meer informatie beschikt.

Introductie tot onze site

Dat u deze tekst leest, betekent dat u onze nieuwspagina al gevonden hebt.  Wij zullen af en toe, wanneer wij iets nuttig te vermelden hebben, een nieuw bericht op deze pagina plaatsen om u te informeren.  Dat kan gaan van nieuwe toestellen die wij in onze catalogus plaatsen, tot het aangeven van sluitingsdagen, specifieke evenementen in onze onderneming, enz...

Algemene elementen

De hoofding

Op elke pagina van onze site vindt u verschillende elementen telkens terug.  Dit is voornamelijk om het makkelijker te maken om in deze site te navigeren.  Zo vindt u in de hoofding telkens

  • het logo van onze onderneming
  • het telefoonnummer waarmee u ons kan contacteren
  • een zoekformulier om onze site te doorzoeken
  • het menu waarmee u alle belangrijke pagina's kan terugvinden.

menu

De voettekst

Onderaan elke pagina vindt u dan weer de voettekst die ook een heleboel nuttige informatie weergeeft.  Hier vindt u immers:

  • Navigatie: opnieuw de belangrijkste navigatiemogelijkheden binnen de site
  • Nieuwsbrief: een mogelijkheid om uw e-mailadres achter te laten en u zo in te schrijven voor onze nieuwsbrief
  • Openingsuren: een overzicht van de normale openingsuren van Lambrechts Verhuur
  • Contactname: de belangrijkste mogelijkheden om ons te contacteren

Helemaal onderaan deze voettekst kan u ook nog koppelingen terugvinden naar onze algemene voorwaarden, het huurcontract geldend voor alle verhuur en een disclaimer voor het gebruik van onze site.

footer

Sociale media

Onderaan elke detailpagina zal u overigens een aantal koppelingen kunnen gebruiken om de inhoud van onze site te delen via sociale media.

U kan trouwens alvast dit bericht delen door helemaal onderaan deze tekst te klikken op de knop van uw favoriete sociale media: Twitter het bestaan van onze nieuwe site naar uw volgers of Vind ons leuk op Facebook of Google +.

sociale media

Startpagina

De pagina bij uitstek waar u onze nieuwe site kan mee ontdekken is uiteraard onze startpagina.  Deze pagina biedt onmiddellijk een overzicht van de mogelijkheden van onze site.  Zo vindt u bovenaan een  introductie tot Lambrechts Verhuur, die kort aangeeft wat wij precies aanbieden.

intro

Maar voor onze trouwe klanten is het natuurlijk interessant om te weten dat wij vanaf nu ook onze catalogus online weergeven.  U kan, verdeeld in categoriën, een (deel van) ons aanbod terugvinden in onze catalogus.  Op onze startpagina vindt u een overzicht van de verschillende categoriën waarin onze catalogus verdeeld is.  Meer over onze catalogus vindt u hieronder.

catalogus

Tenslotte vindt u onderaan de startpagina de meest recente nieuwsberichten die verschijnen op onze site.  Zo hebt u in één enkele pagina alle relevante informatie op onze site gezien.  Wenst u meer details, dan kan naar de in dit nieuwsbericht hieronder aangegeven pagina's navigeren.

nieuws intro

Nieuws

Nieuwsberichten zullen hier verschijnen in de toekomst.  Wanneer er belangrijk nieuws te melden is in verban met Lambrechts Verhuur, dan zal u dat hier kunnen lezen. 

Ook hier wordt gewerkt met een overzichtspagina waar u de meest recente nieuwsfeitjes kan terugvinden.  Klik op de knop "Lees meer" en u zal het volledige nieuwsbericht kunnen lezen.

nieuws

Wenst u meer te doen en ons echt op de voet te volgen, vergeet dan niet dat u zich onderaan elke pagina kan inschrijven voor onze nieuwsbrief die u dan via e-mail zal worden overgemaakt. 

Catalogus

catalogus uitleg

Onze catalogus biedt u een overzicht van een (deel van) ons aanbod verdeeld verschillende categoriën (zie 1 in onderstaand figuur).  U kan dus op zoek gaan naar het gewenste materiaal door te kijken naar de inhoud van deze categoriën (zie 2 in onderstaand figuur) en nadien zelf doorklikken naar het detail van een bepaalde machine of onderdeel (zie 3 in onderstaand figuur).

catalogus2

Onze categoriën

Het overzicht van onze catalogus geeft alle beschikbare categoriën weer waaruit u kan kiezen.  Dit zou het voor u makkelijker moeten maken om het gewenste materiaal terug te vinden.  Klik eenvoudigweg op de gewenste categorie om een overzicht te krijgen van alle toegevoegde materiaal.

catalogus subcat

De overzichtsweergave

Wanneer u een keuze gemaakt hebt en de categoriën bekijkt, zal u eerst een overzichtsweergave getoond worden van de inhoud van deze categorie.  U zal, in andere woorden, alle materiaal, toegevoegd aan deze categorie, kunnen bekijken met inbegrip van basisinformatie.  Wenst u meer informatie, dan kan u klikken op de knop "Meer informatie" die bij elk product hoort.

catalogus overzicht categorie

De detailweergave

Elk product in onze catalogus heeft een detailweergave die (daar waar beschikbaar) meer informatie en/of een nuttige bijlage, zoals een handleiding, kan weergeven.

catalogus item

Wie zoekt die vindt

Is het niet echt duidelijk waar u in onze catalogus het materiaal vindt dat u nodig hebt?  Ga dan naar onze zoekpagina en geef in waarnaar u op zoek bent.  Op die manier vindt u snel terug wat u nodig hebt, zelfs zonder te weten in welke categorie uw materiaal thuishoort.

zoeken

Contactinformatie

Tenslotte vindt u alle mogelijkheden om ons te contacteren terug op deze pagina.  Wenst u een vraag te stellen of materiaal te reserveren, dan kan u contact opnemen via het hier weergegeven formulier, een e-mail versturen of ons telefonisch contacteren.

Welke manier ook uw voorkeur wegdraagt, wij doen ons best om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

contactname

Binnenkort

Uiteraard wordt deze website regelmatig bijgewerkt wanneer wij nieuw materiaal ter beschikking hebben, maar wij opteerden voor een formule toelaat om later, desgewenst nog elementen toe te voegen aan onze website.  Zo zijn er plannen om de geschiedenis van Lambrechts Verhuur weer te geven zodat u kan zien in wie u vertrouwen schenkt door onze diensten te gebruiken.

Wordt vervolgd...